Felébredt Ligeti József és levelet írt a Volánnak a menetrend miatt

Megosztás

Amikor szavaztak az új menetrendről, ott sem volt, amikor pedig arról szavaztak, hogy hitelt vegyenek fel azért, hogy kifizessék a Volánnak Szolnok tartozását, a Fidesz-szel szavazott Ligeti József független önkormányzati képviselő. Most viszont levelet írt a Volánnak, tanácsot adva nekik.

Fura csavarokat tartogat a politika Szolnokon. Van ugye Ligeti József önkormányzati képviselő, aki annak idején beperelte Lukácsi Katalint, mert azt írta róla, hogy a Fidesz egy újabb ellenzéki politikust vásárolt meg.

Még Ligetinek állt feljebb és beperelte Lukácsit, csakhogy van még igazság Magyarországon, ami győzőtt is. 

Lukácsi írta meg, hogy “Szabadon állítható Ligeti Józsefről, egy szolnoki önkormányzati képviselőről, hogy megvásárolta őt a Fidesz. Azzal, hogy beperelt engem, azt érte el, hogy ezt a Kúria is kimondta.”

Ez az ember, aki ellen egyébként hosszan tartó nyomozás folyik, gazdasági csalás bűntette és más bűncselekmény miatt, még mindig ott ül a közgyűlésben és azokat támadja, akiknek köszönheti tisztségét az önkormányzatban.

Nos, ez az ember most felébredt és bár egy hónapja érvényben van az új buszmenetrend Szolnokon, most levelet intézett a Volánbusznak, hogyan kellett volna bevezetni az új rend szerinti szolgáltatást.

Ligeti találmánya az volt, hogy a jövőben életbe lépő menetrendek előtt legyen kéthavi próbaidő.

Mármost ez fából vaskarika, hiszen a jelenleg is tartó időszakot is lehetne próbaidőnek nevezni. Ráadásul Szalay Ferenc polgármester már azonnali egyeztetést szorgalmazott a Volánbusszal, amely lapunknak azt felelte, hogy már a javaslatok, észrevételek feldolgozása folyik, az önkormányzaton múlik, mikor lesz módosítás. Nyilván ha a város több szolgáltatást kér, annak meg is kell fizetni az árát, tehát ezt a témát nem kapkodhatják el.

Mármost egyébként Ligeti József akkor, amikor az új menetrendről szavaztak szeptember végén, információnk szerint elhagyta a közgyűlés ülését, vagyis nem szavazott, míg októberben, akkor, amikor hitelt kellett felvenni, hogy kifizessék a Volán felé álló tartozást, igennel szavazott a Fidesz-szel együtt.

Ligeti józseftől egyébiránt megkérdeztük, hogy igaz-e az, hogy bejár a Fidesz-frakció üléseire, személyeskedő választ adott, a konkrét kérdésre nem felelt.

Kapcsolódó cikkek